Переваги кухонного куточка

Кухонний куточок – далеко не новинка серед асортименту меблів. Однак, незважаючи на це, цей предмет меблювання як і раніше має величезний попит. І справа навіть не в тому, що куточок це найпростіший спосіб облаштувати кухню або їдальню, а в тому, який набір переваг поєднує в собі цей вид кухонних меблів.

Першою та головною перевагою даного гарнітуру є те, що сам по собі кухонний куточок займає мінімум місця, при цьому здатний розташувати від 4 до 10 персон, залежно від його особливостей модифікації. Поєднання компактності та місткості робить кухонний куточок унікальним предметом меблювання.

Крім того, такий універсальний гарнітур відмінно підійде для облаштування кухні, їдальні або квартири-студії. Такі характеристики як чіткість, лаконічність форм, а також наявність строгих меж конструкції дозволяють за допомогою кухонного куточка вирішити питання зонування приміщення, яке дуже часто ставить у глухий кут навіть професійних дизайнерів.

Обираємо відповідний кухонний куточок: особливості конструкції та форм

Враховуючи той факт, що ви самі можете вибрати розмір, форму і навіть матеріал виготовлення майбутнього кухонного куточка, дозволяє підібрати предмет кухонних меблів, який впишеться у відведений йому простір і не забере жодного сантиметру корисної площі.

Що стосується модифікації кухонного куточка, то тут є безліч варіантів виконання. Найбільш популярними є куточки L-подібної форми, де кут повороту та довжина довгого та короткого «крила» можуть бути різними, як і ціна на даний тип конструкції. На другому місці за популярністю серед споживачів стоїть кухонний куточок П-подібної форми. Він займає чимало місця, тому більше підходить для просторої кухні, аніж для малометражної, але й користі від нього достатньо – його місткість близько 12 повноцінних сидячих місць.

Багато кухонних куточків обладнані додатковими деталями та елементами конструкції: фронтальними поличками (за типом відкритої тумбочки), підставкою, баром-буфетом та скринькою для зберігання корисних речей. Такою багатофункціональністю не може похвалитися жоден інший предмет кухонних меблів.

Естетичний зовнішній вигляд, який притаманний кухонним куточкам, також є одним із головних факторів, що впливають на популярність даного виду меблів. Деякі моделі це оригінальні дизайнерські речі, з унікальним та неповторним проектом та конструкцією. Але навіть найпростіші варіанти виконання кухонних куточків дивують і часом зачаровують витонченістю форм та ліній, поєднанням кольорів та переходом текстур. Який би куточок ви не обрали, він стане не просто частиною меблевого гарнітура, а елементом декору.

Основні моменти при покупці кухонного куточка

Купити меблі, які створили б у вашому будинку атмосферу затишку та домашнього тепла — непросте завдання. Однак кухонний куточок легко впорається з ним! Віддавши перевагу моделі куточка з м'якою оббивкою, ви не тільки створите комфортну зону для прийому гостей та сімейних обідів, але й облаштуєте місце для відпочинку.

Деякі відмовляють собі у придбанні кухонного куточка, пояснюючи це тим, що іноді якість сучасних меблів залишає бажати кращого. Для того щоб убезпечити себе та виключити можливість покупки «другосортних» меблів, запам'ятайте кілька важливих фактів:

  •      Хороші меблі не можуть коштувати дешево.
  •      Віддайте перевагу високоякісним матеріалам (каркас: дерево, ДСП; оббивка: шкіра, шкірозамінник, міцні чохла на тканій основі; наповнювач: помірно м'який, пружний).
  •      Якість фурнітури не повинна поступатися якістю основного матеріалу.

Ці поради допоможуть вам ухвалити правильне рішення. Інтернет-магазин K-Mebel надати вам широкий асортимент кухонних куточків, серед яких є саме те, що ви шукали.

Top
  • Безкоштовна доставка по Києву при замовленні від 10000 грн. При наявності товару на складі

    Детальніше на сторінці Доставка