Дерев'яні кухонні столи

Кухонні столи виготовлені з міцних порід дерева і обрамлені відповідно до нових або усталених дизайнерських трендів, займають лідируюче місце за популярністю серед покупців. Стиль та функціональність цих меблів визначають атмосферу кімнати та підкреслюють інтер'єр.

До основних характеристик дерев'яного кухонного столу можна віднести:

  • кількість посадочних місць,

  • загальні розміри меблів,

  • наскільки добре цей виріб вписується в інтер'єр кухні.

Важливу роль, яка визначає виразність столу, відіграє його місце розташування. Так, наприклад, якщо виріб стоятиме біля вікна, то сонячне світло освітлюватиме стільницю. У цьому випадку її можна прикрасити плетеною скатертиною та баночками зі спеціями. Якщо розміри приміщення великі, кухонний стіл можна поставити посередині кімнати. Таке розташування дозволить усім членам сім'ї зайняти свої місця та приступити до трапези або приємної розмови.

Дерев'яні кухонні столи: особливості форми та складання

Купити кухонні столи можна як у спеціалізованих магазинах, так і в Інтернеті. Зазначені способи придбання мають свої переваги та недоліки, але головним критерієм при виборі є бажання покупця змінити свій інтер'єр та оновити меблі.

До основних моментів, які слід враховувати під час вибору дерев'яного столу, є:

  • розмір виробу – цей фактор визначається габаритами кухні,

  • форма столу – підбирається для певної кількості людей,

  • функціональність – залежить від зручності в експлуатації та обслуговуванні.

Перше, на що звертають увагу покупці – це габарити виробу. Розміри меблів визначають, наскільки пропонований товар підійде до вашої кімнати. Якщо ви не хочете постійно чіплятися за прямокутні краї стільниць, можна віддати перевагу розкладним столам, які в складеному стані займають мінімум місця, а при необхідності перетворюються на розкішні меблі для свята.

Щоб  купити дерев'яні кухонні столи, достатньо знайти потрібну пропозицію в магазині або на сайті K-Mebel/ Якщо ви не маєте можливості самостійно привезти куплений товар, вам знадобляться послуги кур'єрської служби.

Типові варіанти оформлення столів із дерева

Основний стиль при якому дерев'яні кухонні столи виглядають природно – це стиль кантрі. Для цього дизайну більше підійдуть кухонні столи з натурального дерева. Особливістю наведених меблів є фігурні ніжки з різьбленим орнаментом на стільниці. Не менш красиво виглядають столи з масиву дуба, які виділяються своєю величністю та великою вагою.

Щоб підкреслити стиль модерну або хай-тек, дизайнери рекомендують купити дерев'яний кухонний стіл з елементами зі скла. Як правило, дані вироби складаються з дерев'яної основи та ніжок, а стільниця – скляна. Таке придбання обов'язково прикрасить інтер'єр кухні, в якому переважають металеві деталі та полички.

Функціональність дерев'яного столу

Змінюючи інтер'єр у кухонному приміщенні, не слід забувати і про функціональність дерев'яного столу. Якщо розміри кухні не дозволяють придбати великі меблі, слід зупинити вибір на розсувних або розкладних аналогах. У цьому випадку вам вдасться додати трохи місця, яке може бути використане як простір для пересування або доповнення інтер'єру дрібнішими предметами.

Всім, хто хоче купити кухонний стіл у Запоріжжі, достатньо дізнатися адреси магазинів або зайти на спеціалізований сайт, звідки можуть привезти замовлені меблі до цього міста.

Top
  • Безкоштовна доставка по Києву при замовленні від 10000 грн. При наявності товару на складі

    Детальніше на сторінці Доставка